Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.02. 2025
Dnes má svátek Veronika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tuřínová polévka

fotka Tuřínová polévka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Tuřínová polévka:

500 g tuřínu nebo řepy  | 250 g brambor  | 250 g mrkve  | 2 malé cibule  | 125 g anglické slaniny  | 40 g másla nebo rostlinného tuku  | 1 litr zeleninového vývaru  |  sůl  |  bílý pepř  |  strouhaný muškátový oříšek  |  petrželka na ozdobení

Postup přípravy receptu Tuřínová polévka:

Tuřín (nebo mladou řepu), brambory a mrkev oškrábat, pečlivě omýt a nakrájet na kostičky. Jednu cibuli oloupat a nadrobno nakrájet. Rozehřát 30 g másla nebo rostlinného tuku a proužky slaniny v něm dokřupava opéct a vyjmout. Do téhož tuku dát podusit cibuli a zeleninu. Zalít zeleninovým vývarem a vařit při mírné teplotě pod poklicí asi 20 minut.
Zbytek cibule oloupat a nakrájet na kolečka. Ve zbylém horkém tuku ji do zlatohněda osmažit. Přidat proužky slaniny.
Zeleninu v polévce rozšlehat a ochutit solí, pepřem a muškátem. Přidat slaninu a kolečka cibule a polévku podávat ozdobenou petrželkou.


Fotky receptu Tuřínová polévka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tuřínová polévka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !