Použité suroviny receptu Tvarohová bublanina s krupicí:
180 g másla
| 150 g cukru
| 4 ks vejce
| 500 g měkkého tvarohu
| 1/16 l mléka
| 350 g krupice
| 2 ks hořké mandle
| trochu citronové kůry
| 1 ks vanilku
| špetku soli
| na vymazání tuk
| na vysypání plechu mouku
| 500 g višní nebo jiného ovoce
Postup přípravy receptu Tvarohová bublanina s krupicí:
Máslo utřeme s cukrem, postupně přidáváme žloutky a pak po částech tvaroh a krupici, kterou jsme předem namočili v mléce. Do těsta přimícháme dvě nastrouhané mandle, citronovou kůru, vanilku a špetku soli. Nakonec lehce vmícháme tuhý sníh z bílků. Těsto vylijeme na plech, poklademe ovocem a v předehřáté troubě pečeme asi ¾ hodiny.
Fotky receptu Tvarohová bublanina s krupicí:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!