Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.01. 2025
Dnes má svátek Bohdana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Tvarohová jablka zapečená v palačinkovém těstě

fotka Tvarohová jablka zapečená v palačinkovém těstě
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Tvarohová jablka zapečená v palačinkovém těstě:

4 jablka  | 250 g měkkého tvarohu + 50 ml mléka  | 1 hrst rozinek  | dle chuti: javorový sirup  | 250 ml mléka  | 2 vejce  | 1 lžíce celozrnné špaldové mouky  | 2 lžíce hladké mouky  | 1 lžička ovocného cukru

Postup přípravy receptu Tvarohová jablka zapečená v palačinkovém těstě:

Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na tenčí plátky. Část jich naskládáme na dno zapékací misky a poklademe částí tvarohové hmoty připravené z měkkého tvarohu, rozinek, 50 ml mléka a javorového sirupu. Další vrstvu budou tvořit opět jablečné plátky a na to přijde tvarohová směs. Poslední vrstvu tvoří jablka a celé to zalijeme palačinkovým těstem. Zapečeme v troubě vyhřáté na 180 °C, doba pečení je asi 30 minut.



Fotky receptu Tvarohová jablka zapečená v palačinkovém těstě:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tvarohová jablka zapečená v palačinkovém
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !