Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Tvarohové lívance s letními jablky a hruškami

fotka Tvarohové lívance s letními jablky a hruškami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Tvarohové lívance s letními jablky a hruškami:

1 kostka tvarohu (t.j asi 250 g)  | 3 ks letních jablek a hrušek  | 1/2 hrnku rozehřátého másla  | 1 ks vejce  | 2 hrnky polohrubé mouky  | 1/2 hrnku plnotučného mléka  | podle potreby: olej (na pánev), moučkový cukr promíchaný se skořicí a vanilkovým cukrem na posypání

Postup přípravy receptu Tvarohové lívance s letními jablky a hruškami:

V míse utřeme tvaroh a postupně do něj přimícháváme vlažné rozehřáté máslo, mouku, oloupaná a nahrubo nastrouhaná jablka a hrušky. Těsto zředíme mlékem a na rozehřátém oleji na pánvi z něj pečeme po obou stranách lívance. Dozlatova upečené lívance posypeme moučkovým cukrem, který je smíchán s vanilkovým cukrem a skořicí.


Fotky receptu Tvarohové lívance s letními jablky a hruškami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tvarohové lívance s letními jablky a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !