Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 15.05. 2021
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Tvarohový koláč s meduňkou

fotka Tvarohový koláč s meduňkou
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Tvarohový koláč s meduňkou:

Těsto :  | 110 g hladké mouky  | 50 g na kousky nakrájené hery a špetka soli  |  Náplň :  | 50 g Hery  | 2 polévkové lžíce medu  | 350 g jemného tvarohu nebo žervé  | 2 ušlehaná vejce  | 6 polévkových lžic nakrájené meduňky

Postup přípravy receptu Tvarohový koláč s meduňkou:

Mouku osolíme, přidáme heru a tolik vody, aby těsto bylo měkké. Těsto vytvarujeme do formy o průměru 18 cm a pečeme asi 15 minut. Změklou heru, med a tvaroh utřeme dohladka. Vejce ušleháme s meduňkou a spojíme s utřenou tvarohovou hmotou. Teplotu trouby zmírníme na 180 °C. Do připravené těstové formy nalijeme náplň a pečeme dozlatova asi 45 minut. Podáváme se šlehačkou nebo jogurtem.


Fotky receptu Tvarohový koláč s meduňkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tvarohový koláč s meduňkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !