Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 30.09. 2024
Dnes má svátek Jeroným
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Tvarohový nákyp z Dánska

fotka Tvarohový nákyp z Dánska
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Tvarohový nákyp z Dánska:

400 g měkkého tvarohu  | 100 g mandlí  | 80 g cukru  | 60 g hrubé mouky  | 2 dl smetany ke šlehání  | 4 ks vajec  | 2 lžíce rozinek  | 1 vanilinový cukr  | 1 špetka soli  | dle potřeby: máslo na vymaštění formy  | dle potřeby: strouhanka na vysypání formy  | dle chuti: ovocný sirup

Postup přípravy receptu Tvarohový nákyp z Dánska:


Měkký tvaroh jemně prolisujeme, vmícháme žloutky, hrubou mouku, spařené, oloupané, na nudličky nakrájené mandle, spařené a okapané rozinky, sůl a vanilinový cukr. Zlehka vmícháme ušlehanou smetanu a sníh z bílků, do něhož jsme přidali cukr a ušlehali do husta. Těsto dáme do nákypové formy vymazané máslem, vysypané strouhankou a pečeme v mírně vyhřáté troubě (170 °C) asi 40 minut. Podáváme teplý se zředěným ovocným sirupem.



Fotky receptu Tvarohový nákyp z Dánska:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tvarohový nákyp z Dánska
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !