Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 28.06. 2025
Dnes má svátek Lubomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Týnecká polévka

fotka Týnecká polévka
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Týnecká polévka:

3 lžíce másla  | 3 lžíce hladké mouky  | 2 vejce  | 1 kostka MAGGI Zlatý Slepičí bujón nebo MAGGI Zlatý hovězí bujón  | 1 lžíce pažitky nebo petrželky  | 1 l vody  |  špetka soli

Postup přípravy receptu Týnecká polévka:

Z másla a mouky uděláme světlou jíšku, do které zamícháme jedno vejce a ihned zalijeme vodou. Než se vše začne vařit, občas promícháme. Až se voda začne vařit, přidáme kostku Maggi bujónu, povaříme cca 5 min., pak do polévky zamícháme vidličkou další vejce, osolíme a je hotovo. Na talíři ozdobíme čerstvou pažitkou nebo petrželkou.


Fotky receptu Týnecká polévka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Týnecká polévka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !