500 g hovězího masa
| 100 g sádla
| 4 brambory
| 250 g bílých fazolí
| 4 paprikové lusky
| lžíce sladké papriky
| 1/4 lžičky pálivé papriky
| sůl
Postup přípravy receptu Uherská gulášovka:
Fazole namočíme na 24 hodin do hrnce s vodou. Na rozpuštěném msádle osmahneme nakrájenou cibuli, zasypeme sladkou i pálivou paprikou, zalijeme vývarem a přidáme namočené fazole i s vodou, ve které byly namočeny. Potom přidáme maso, rozkrájené na kostičky a vaříme na mírném plameni. Nakonec přidáme brambory také nakrájené na kostičky a proužky paprikových lusků, dochutíme solí a dovaříme doměkka.
Fotky receptu Uherská gulášovka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!