100 g hovězího masa
| 100 g vepř. masa
| 100 g skop. masa
| 40 g sádla
| 1 cibule
| mletá paprika
| 40 g mouky hladké
| 4 rajčata
| 200 g brambor
| sůl
| petrželka
Postup přípravy receptu Uherská polévka:
Všechny tři druhy masa nakrájíme na malé kostky. Na sádle osmažíme cibuli nasekanou nadrobno, přidáme pokrájené maso a osmažíme. Potom zaprášíme mletou červenou paprikou a moukou, zalijeme vodou a uvaříme dopoloměkka. Přidáme oloupaná pokrájená rajčata a očištěné pokrájené brambory, okořeníme mletým černým pepřem, osolíme a dovaříme. Hotovou polévku ochutíme jemně nasekanou petrželovou natí.
Fotky receptu Uherská polévka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!