Vložil: | Saskijka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Úhoř mořský pronvelsálský:
450 g mořského úhoře
| 40-50 g tuku
| 300 g rajčata
| česnek
| sůl
| pepř
| petrželka
| trocha mouky
| vývar
Postup přípravy receptu Úhoř mořský pronvelsálský:
Osolené porce úhoře zapečeme na oleji. Přidáme pokrájená rajčata, česnek, pepř a zalijeme vývarem a dusíme. Po povaření zaprášíme moukou, znovu povaříme, sypeme petrželkou a podáváme s bramborem.
Fotky receptu Úhoř mořský pronvelsálský:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!