300 g hovězího masa
| 1 velká cibule
| 1 malý protlak
| sterilované okurky
| koření ( bobkový list, pepř, nové koření ) , sůl
Postup přípravy receptu Ukrajinská polévka:
Maso nakrájíme na kostičky, zalijeme vodou, přidáme koření a sůl a v tlakovém hrnci uvaříme do měkka. Vyklopíme a rozmícháme protlak, cibuli nakrájenou na půlkolečka a jemně nakrájenou hrst okurek. Povaříme asi 5 min, dochutíme (sůl, cukr). Podáváme s vdolky (z obyčejného kynutého těsta).
Fotky receptu Ukrajinská polévka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
To je skvělé že ses mi takto ve zkratce vyjádřila k tomu co vlastně máš ráda, já sama se na takové věci moc neorientuji a tak vlastně ani nevím kde se takové věci dají sehnat. S vařením vlastně jenom začínám, moc jsem toho ještě nedělala.
No jestli se teda ptáš na suroviny tak já dost ráda vařím z nějakých masných výrobků. A nemusí se vždy jednat o kuřecí, stačí když si dáte i hovězí pokud na něj zrovna máte chuť. Já si takové dobroty dopřávám ráda, a z hrnců používám často titanové nádobí, speicálně od www.zgastro.cz
Tak s tímto se ale opravdu musí ztotožnit. Nepřijde mi totiž nic horšího než se vlastně nechovat podle svého vědomí a svědomí. Nechápu vlastně vůbec jak si někdo může organizovat život podle jiných. To já bych se s ničím takovým nedokázala srovnat. Co používáte na vaření nejčastěji?
Takovou polévku bych teda u nás ve vesnici uvařit vzhledem k přetrvávajícímu konfliktu uvařit nemohl, ale zase na druhou stranu se to bude moci udělat u nás na vesnici na chalupě. Jak jednou říkal náš soused, na chalupě je klid a může se tam dělat co se nám jen zachce.