Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 04.10. 2024
Dnes má svátek František
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ukrajinský boršč

fotka Ukrajinský boršč
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 85 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Ukrajinský boršč :

400-500 g hovězího masa  |  sůl  | 1 lžíce másla  | 1 ks cibule  | 1 ks mrkev  | 0,5 ks petržele  | 250 g zelí  | 4 ks brambory  | 1 ks bobkový list  | 6 ks zrnek pepře  | 200 g sterilované červené řepy  | 3 ks rajčata nebo 2 lžíce rajčatového protlaku  | 1 lžíce octu  | 4 stroužky česneku  |  petrželka  | 4 lžíce kysané smetany

Postup přípravy receptu Ukrajinský boršč :

Hovězí maso omyjeme, vložíme do studené osolené vody, uvedeme do varu a na mírném ohni vaříme doměkka. Do jiné nádoby si dáme vařit na kostičky nakrájené brambory. Na rozehřátém másle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, vmícháme na nudličky nakrájenou mrkev a petržel, zalijeme vývarem z masa, přidáme zelí, bobkový list, pepř a vaříme, až je zelenina měkká. Před koncem vaření přidáme sterilovanou červenou řepu, na plátky nakrájená oloupaná rajčata, ocet, česnek utřený se solí, na kousky nakrájené uvařené maso a na kolečka nakrájenou klobásu nebo pikantní párek. Vše povaříme a úplně nakonec přidáme uvařené na kostičky nakrájené brambory a chvilku povaříme. Na talířích boršč posypeme posekanou petrželkou a přidáme lžíci zakysané smetany.
Pokud připravujeme boršč s rajčatovým protlakem, přidáváme ho ihned na začátku vaření. Místo čerstvého zelí můžeme použít i sterilované a naopak červenou řepu můžeme použít čerstvou, ale musíme ji v tom případě vařit se zeleninou. Brambory nedáváme vařit společně se sterilováným zelím, jsou tvrdé a špatně se uvaří.


Fotky receptu Ukrajinský boršč :

Ukrajinský boršč
Ukrajinský boršč
Ukrajinský boršč
Ukrajinský boršč
Fotky vložil: Nandiči,hanina51 
Hodnocení receptu Ukrajinský boršč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !