Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 18.05. 2025
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Ukrajinský boršč s uzeninou

fotka Ukrajinský boršč s uzeninou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Ukrajinský boršč s uzeninou:

20 dkg hovězího a vepřového masa  | 10 dkg kořenové zeleniny  | 20 dkg bílého zelí  | 30 dkg brambor  | 20 dkg červené řepy - sterilované  | 1 cibule  | 4 stroužky česneku  | 1 lžíce oleje  | 1 lžička cukru  | 5 dkg uzeniny  | 2 dcl Ramy Cremefine zakysaný krém  | 1 rajčatový protlak  |  ocet, pepř, sůl, kmín, bobkový list, hřebíček

Postup přípravy receptu Ukrajinský boršč s uzeninou:

Nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme kousky masa, osmahneme, zalijeme vodou a vaříme. K poloměkkému masu dáme zeleninu, zelí, koření a osolíme. Asi po 10 minutách přidáme brambory, prolisovaný česnek, rajčatový protlak, uzeninu a dovaříme. Pak dáme do polévky na proužky nakrájenou řepu a hrášek. Nakonec dáme až na talíř smetanu.



Fotky receptu Ukrajinský boršč s uzeninou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ukrajinský boršč s uzeninou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !