Vložil: | Čajčkus |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 65 min |
Hodnocení: |
        
|
Počet hodnocení: | 4 |
|
|
Použité suroviny receptu Ukrajinský boršč s uzeninou:
20 dkg hovězího a vepřového masa
| 10 dkg kořenové zeleniny
| 20 dkg bílého zelí
| 30 dkg brambor
| 20 dkg červené řepy - sterilované
| 1 cibule
| 4 stroužky česneku
| 1 lžíce oleje
| 1 lžička cukru
| 5 dkg uzeniny
| 2 dcl Ramy Cremefine zakysaný krém
| 1 rajčatový protlak
| ocet, pepř, sůl, kmín, bobkový list, hřebíček
Postup přípravy receptu Ukrajinský boršč s uzeninou:
Nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme kousky masa, osmahneme, zalijeme vodou a vaříme. K poloměkkému masu dáme zeleninu, zelí, koření a osolíme. Asi po 10 minutách přidáme brambory, prolisovaný česnek, rajčatový protlak, uzeninu a dovaříme. Pak dáme do polévky na proužky nakrájenou řepu a hrášek. Nakonec dáme až na talíř smetanu.
Fotky receptu Ukrajinský boršč s uzeninou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!