Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 18.05. 2021
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Univerzální těsto na moučníky

fotka Univerzální těsto na moučníky
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 22

Použité suroviny receptu Univerzální těsto na moučníky:

150 g pískového cukru  | 300 g polohrubé mouky  | 100 ml vody  | 100 ml oleje  | 1 bal. vanilkového cukru  | 1 bal. prášku do pečiva  | 3 ks vajec  | 1 lžíce rumu  | 1 lžíce citrónové šťávy

Postup přípravy receptu Univerzální těsto na moučníky:

Do mísy dáme žloutky, pískový cukr, vanilkový cukr, olej a vidličkou je krátce našleháme. Potom přidáme vlažnou vodu, rum, citrónovou šťávu a vše zamícháme. Směs zahustíme prosátou polohrubou moukou smíchanou s práškem do pečiva a zlehčíme tuhým sněhem ušlehaným z bílků (bílky dáme do vyšší misky a metličkou nebo elektrickým šlehačem šleháme tak dlouho, až je sníh tuhý).



Fotky receptu Univerzální těsto na moučníky:

Univerzální těsto na moučníky
Fotky vložil: Maartinka 
Hodnocení receptu Univerzální těsto na moučníky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !