Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 13.09. 2025
Dnes má svátek Lubor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Uzená makrela po toskánsku

fotka Uzená makrela po toskánsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Uzená makrela po toskánsku:

4 malé uzené makrely  | 250 g strouhaného parmezánu  | 1 mražený špenát  | 2 stroužky česneku  | 1 cibule  | 2 vejce  | 2 lžíce oleje  |  sůl  |  pepř  |  muškátový oříšek

Postup přípravy receptu Uzená makrela po toskánsku:

Makrely důkladně prohřejeme v horkovzdušné nebo mikrovlnné troubě. Na rozpáleném oleji osmahneme drobně nasekanou cibuli, přidáme rozmrazený špenát, sůl, pepř, muškát a pod poklicí zvolna dusíme, až se puštěná šťáva vydusí. Vmícháme utřený česnek, vejce a za stálého míchání je necháme srazit. Hotový špenát rozdělíme na talíře, hustě posypeme sýrem a na něj položíme makrelu.


Fotky receptu Uzená makrela po toskánsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Uzená makrela po toskánsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !