Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.11. 2024
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Uzenářská kotleta

fotka Uzenářská kotleta
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Uzenářská kotleta :

1 vepřová kotleta  | 1 nožička párku  | 1 stroužek česneku  | 2 plátky uzeného sýra  |  sádlo  |  máslo  |  mletý pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Uzenářská kotleta :

Od kotlety odsekneme zbytek kosti, omyjeme ji a osušíme. Maso naklepeme, na okrajích a u kosti nařízneme, opepříme, osolíme a na pánvi v rozpáleném sádle po obou stranách opečeme. Pak je potřeme utřeným česnekem, položíme na čtverec alobalu potřený sádlem, na něj položíme podélně rozpůlenou nožičku párku, kterou mřížkovitě nařízneme, pokryjeme plátky uzeného sýra a navrch dáme kousek másla. Alobalový balíček dobře uzavřeme a dáme na rozpálenou mřížku roštu péct na cca 10 minut.


Fotky receptu Uzenářská kotleta :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Uzenářská kotleta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !