Vložil: | Lemurka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Uzené maso pečené v bramboráku:
dle potřeby: olej
| 1 ks vejce
| dle chuti: pepř mletý
| 450 g krkovice uzená
| dle chuti: majoránka
| 500 g brambory
| 4 stroužky česnek
| 80 g mouka hladká
| dle chuti: zelí kysané
| dle chuti: sůl
Postup přípravy receptu Uzené maso pečené v bramboráku:
Uzené maso uvaříme doměkka a nakrájíme na čtyři stejné díly. Brambory nastrouháme na jemném struhadle, přidáme vejce a mouku. Ochutíme solí, pepřem, majoránkou a lisovaným česnekem. Důkladně promícháme. Na rozpálenou pánev dáme díl těsta. Vytvoříme placku, na niž položíme plátek uzeného masa a druhým dílem těsta maso zakryjeme. Pečeme po obou stranách dozlatova a podáváme s kysaným zelím.
Fotky receptu Uzené maso pečené v bramboráku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!