Uzené maso posypte mletým pepřem, tlučeným jalovcem se špetkou cukru, vložte po pekáče a podlijte vodou (1 až 1,5 dcl). V předem vyhřáté troubě pečte asi 20 minut a nechte vychladnout. Listové těsto (rozmražené) vyválejte na pomoučeném vále. Vychladlé maso do něj zabalte a okraje navlhčete vodou a dobře přitiskněte. Takto připravený závin vložte nejméně na půl hodiny do chladničky. Žloutek rozkvedlejte v mléce a potřete s ním závin. V troubě pečte 45 minut. Z vypečené šťávy si můžete připravit chutnou omáčku. Přidejte rajský protlak, smetanu, dle chuti přisolte a za stálého míchání vařte do mírného zhoustnutí.
Fotky receptu Uzené v těstíčku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!