Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Uzené vepřové v listovém těstě

fotka Uzené vepřové v listovém těstě
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Uzené vepřové v listovém těstě:

300 g mraženého listového těsta  | 1 kg vařeného uzeného masa bez kosti  | 1 vejce

Postup přípravy receptu Uzené vepřové v listovém těstě:

Listové těsto necháme rozmrazit. Z masa odstraníme všechny tučné části, maso omyjeme a osušíme. Troubu vyhřejeme na 210 stupňů. Rozmražené listové těsto rozválíme na čtverec asi na dvojnásobnou velikost. Z okrajů těsta rádelkem krájíme asi 1 cm široké proužky. Maso položíme na těsto. Okraje těsta potřeme bílkem, přeložíme přes maso a stiskneme. Maso položíme švem dospod na opláchnutý plech, zbítek bílku smícháme se žloutkem a potřeme jím těsto. Proužky těsta sřížkovitě poskládáme na roládu a potřeme vejcem. Pečeni dáme do trouby na druhou příčku zespodu a asi 30 minut do zlatova pečeme. Po 15 minutách pečení můžeme podle chuti položit na plech půlky opepřených rajčat a dohromady dopéct.


Fotky receptu Uzené vepřové v listovém těstě:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Uzené vepřové v listovém těstě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !