Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Uzený jazyk v aspiku

fotka Uzený jazyk v aspiku
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 26

Použité suroviny receptu Uzený jazyk v aspiku:

250 g aspiku  | 400 g uzeného uvařeného jazyka  | 100 g kyselých okurek  | dle chuti: zelená petrželová nať

Postup přípravy receptu Uzený jazyk v aspiku:

Uzený jazyk dáme do vařící vody a uvaříme. Potom ho oloupeme a dáme na několik hodin vychladnout. Formu na srnčí hřbet vyložíme potravinovou fólií a obléváme studeným aspikem. Střed jazyka pokrájíme na tuhé plátky a uložíme do formy tak, aby se okrajem překrývaly. Úplně zalijeme aspikem a necháme ztuhnout. Zbývající jazyk a okurky pokrájíme na kostky, navršíme na ztuhlý aspik a znovu zalijeme studeným aspikem. Po ztuhnutí vyklopíme, pokrájíme a ozdobíme zelenou petrželovou natí.


Fotky receptu Uzený jazyk v aspiku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Uzený jazyk v aspiku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
    Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles