Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Uzený jazyk v aspiku

fotka Uzený jazyk v aspiku
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 26

Použité suroviny receptu Uzený jazyk v aspiku:

250 g aspiku  | 400 g uzeného uvařeného jazyka  | 100 g kyselých okurek  | dle chuti: zelená petrželová nať

Postup přípravy receptu Uzený jazyk v aspiku:

Uzený jazyk dáme do vařící vody a uvaříme. Potom ho oloupeme a dáme na několik hodin vychladnout. Formu na srnčí hřbet vyložíme potravinovou fólií a obléváme studeným aspikem. Střed jazyka pokrájíme na tuhé plátky a uložíme do formy tak, aby se okrajem překrývaly. Úplně zalijeme aspikem a necháme ztuhnout. Zbývající jazyk a okurky pokrájíme na kostky, navršíme na ztuhlý aspik a znovu zalijeme studeným aspikem. Po ztuhnutí vyklopíme, pokrájíme a ozdobíme zelenou petrželovou natí.


Fotky receptu Uzený jazyk v aspiku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Uzený jazyk v aspiku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !