Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Uzený krocan

fotka Uzený krocan
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Uzený krocan:

4 kg krocana  | 1/2 šálku medu  | 1 čajová lžička práškového celeru  | 1 čajová lžička práškového česneku  | 2 dl pomerančové šťávy  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Uzený krocan:

Krocana okořeňte solí a pepřem. Med, pomerančovou šťávu, práškový celer a práškový česnek promíchejte a část z toho použijte na potření krocana. Krocana položte na alobal a vložte do levé části grilovací komory (k části blíže ke komínu) a tam pomalu uďte. Při uzení krocana občas potřete omáčkou. Uďte pomalu při teplotě 80-95 °C cca. 8-10h.


Tip:
Místo pomerančové šťávy můžete použít ananasovou šťávu. Krocana můžete také dopéct způsobem ve stylu barbecue (při 100-130 °C). Tímto se zkrátí čas přípravy krocana na 6-7h.



Fotky receptu Uzený krocan:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Uzený krocan
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !