Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Uzený pikantní pstruh

fotka Uzený pikantní pstruh
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Uzený pikantní pstruh:

brambory  | 80 g másla  | 1 lžíce strouhaného křenu  | 1 lžíce citronové šťávy  | 4 filety z uzeného pstruha  | 1 vanička řeřichy

Postup přípravy receptu Uzený pikantní pstruh:

Utřeme máslo s citronovou šťávou zformujeme do 12 kuliček a uložíme do chladničky. Troubu předehřejeme na 200 °C, bramborové plátky rozložíme na 4 ohnivzdorné talíře. Z pstruhů stáhneme kůži a filety nakrájíme na větší kousky, které položíme na bramborové plátky. Krátce ohřejeme v troubě. Nakonec pstruhy poklademe kuličkami másla a posypeme řeřichou.


Fotky receptu Uzený pikantní pstruh:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Uzený pikantní pstruh
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !