Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Uzený úhoř

fotka Uzený úhoř
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Uzený úhoř :

1 menší úhoř  | 1dl vína šao-sing  | 2 lžíce sojové omáčky  | 1 lžička cukru  | 2 stroužky česneku  | půl lžičky wei-su  | špetka zázvoru  |  olej  |  vývar  |  sůl

Postup přípravy receptu Uzený úhoř :

Očištěného úhoře nakrájíme na několik menších dílů. Na hřbetě podél páteře prořízneme kůži několika zářezy. Vložíme do porcelánové misky, zalijeme sojovou omáčkou a vínem, přidáme cukr, sůl, strouhaný zázvor, wei-su, plátky česneku a dolijeme studeným vývarem tak, aby kousky úhoře byly potopeny. Promícháme a dáme do chladna na 6 hodin marinovat. Marinované kousky vyjmeme a necháme odkapat. V menší dávce oleje zlehka osmahneme. Takto připravenou rybu urovnáme na udící rošt a vyudíme způsobem SUN.

Doba přípravy: 7 hodin.


Fotky receptu Uzený úhoř :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Uzený úhoř
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
    Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles