4 ks vejce natvrdo
| 1 ks cibule
| 1 - 2 stroužky česneku
| 2 lžíce hladké mouky
| 4 ks rajčata
| 2 lžíce kečupu nebo protlaku
| sůl
| šťáva z 1 citronu
| voda na podlití
| 2 lžíce jemně posekané pažitky
| tuk na smažení
Postup přípravy receptu Vaječné kari:
Na tuku nadrobno pokrájenou cibuli a na tenké plátky pokrájený česnek posypeme kari kořením, moukou a krátce osmahneme. Přidáme na malé kousky pokrájená rajčata, kečup nebo protlak, vodu a mícháme, až se vytvoří hustá omáčka. Vaříme asi 5 minut. Osolíme, dochutíme citronovou šťávou, do omáčky vložíme na čtvrtiny pokrájená vejce a ještě krátce prohřejeme. Před podáváním vmícháme pažitku.
Fotky receptu Vaječné kari:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!