Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 25.02. 2025
Dnes má svátek Liliana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vanilkové oplatky s medem

fotka Vanilkové oplatky s medem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Vanilkové oplatky s medem:

40 g margarínu na pečení  | 1 špetka jodidované soli  | 2 lžičky tekutého sladidla  | 2 vejce  | 80 g mouky  | po 1/2 lžičce kypřícího prášku a mleté vanilky  | 100 ml podmáslí  | 200 g nízkotučného jogurtu  | dle chuti: několik kapek sladidla  | dle chuti: strouhaná kůra z limety  | 200 g jahod

Postup přípravy receptu Vanilkové oplatky s medem:

1. V míse ušleháme metlou na sníh do pěny 30 g margarínu se solí, sladidlem a vejci. Přidáme mouku, prášek do pečiva, vanilku a podmáslí, vypracujeme těsto a necháme 10 mín. odpočinout.
2. Mezitím smícháme jogurt, umělé sladidlo a limetovou kůru.
3. Předehřejeme oplatkovač. Jahody, příp. jiné bobulové ovoce, přebereme, očistíme, opatrně omyjeme pod tekoucí studenou vodou a necháme důkladně okapat na sítu.
4. Oplatkovač namastíme margarínern a postupně upečeme čtyři oplatky. Ještě teplé oplatky ozdobíme jogurtem a ovocem a okamžitě podáváme.


Fotky receptu Vanilkové oplatky s medem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vanilkové oplatky s medem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !