Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Velký roční horoskop na rok 2026Velký roční horoskop na rok 2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.12. 2025
Dnes má svátek Žaneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vanilkovo-šlehačkový moučník

fotka Vanilkovo-šlehačkový moučník
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Vanilkovo-šlehačkový moučník :

Těsto:  | 1 vejce  | 1 žloutek  | 1 lžíce medu  | 100 g mletého cukru  | 1 lžička sody  | 250 g hladké mouky  | Náplň I.:  | 1 l mléka  | 2 sáčky vanilkového pudinku  | 1 lžíce hladké mouky  | 250 g másla  | 50 g cukru  | Náplň II.:  | 2 šlehačky (zn. Holé - prodávají se ve zdravé výživě)  | 1 vanilkový cukr  | 1 ztužovač šlehačky

Postup přípravy receptu Vanilkovo-šlehačkový moučník :

Klasická šlehačka spadne, je nutné použít zn. Holé.

Těsto: zpracujeme těsto, vytvaruje dvě placky podle tvaru plechu, pečeme na 180 °C na pečícím papíru.
Náplň I.: z mléka, pudinku a hladké mouky uvaříme krém, necháme vychladnout. Směs utřeme s máslem a cukrem.
Na jeden plát těsta naneseme vanilkový krém, na něj dáme ušlehanou šlehačku a přiklopíme druhým plátem těsta. Necháme v lednici uležet, nejlépe do druhého dne.




Fotky receptu Vanilkovo-šlehačkový moučník :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vanilkovo-šlehačkový moučník
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !