Použité suroviny receptu Vanilkový suchar s anýzem:
140 g moučkového cukru
| 1 balíček vanilkového cukru
| 2 žloutky
| 5 bílků
| 160 g hrubé mouky
| 1/2 balíčku prášku do pečiva
| 5 g mletého anýzu
Postup přípravy receptu Vanilkový suchar s anýzem:
Žloutky umícháme s moučkovým a vanilkovým cukrem. Z bílků ušleháme tuhý sníh a spolu s moukou, ve které jsme rozmíchali prášek do pečiva s anýzem, ho přimícháme ke žloutkové pěně. Připravené těsto nalejeme do vymazané a vysypané chlebíčkové formy a v teplé troubě pomalu upečeme. Upečený a vychládlý chlebíček nakrájíme na tenké plátky, které uložíme na plech a v mírně teplé troubě usušíme. Usušené obalíme ve vanilkovém cukru.
Fotky receptu Vanilkový suchar s anýzem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!