Použité suroviny receptu Vánoční nákyp z rybího filé se sýrem Président:
300 g rybího filé
| 3 vejce uvařená natvrdo
| 80 - 100 g strouhaného sýra Président
| 40 g másla Président
| 20 g hladké mouky
| 1/4 l sladké smetany
| 1 lžička hořčice
| petrželka
| sůl a pepř na dochucení
Postup přípravy receptu Vánoční nákyp z rybího filé se sýrem Président:
Vejce uvaříme natvrdo a pak je nakrájíme na tenké plátky. Polovinu koleček poklademe zapékací misku vymazanou máslem. Na pánvi osmažíme rybí filé, které posléze položíme na vajíčka v misce, osolíme a opepříme. Ve smetaně rozmícháme hladkou mouku, přidáme hořčici, vlijeme do kastrůlku a uvaříme hustý krém. Vsypeme petrželku a strouhaný sýr Président. Vzniklou sýrovou omáčku zalijeme filé a v troubě předehřáté na 180 stupňů vše asi 20 minut zapékáme. Zapečené filé podáváme s vařenými brambory, ozdobené zbylými kolečky vajec.
Fotky receptu Vánoční nákyp z rybího filé se sýrem Président:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!