Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 21.05. 2024
Dnes má svátek Monika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vánoční terina

fotka Vánoční terina
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Vánoční terina:

1 kg tresky  | 300 ml šlehačky  | 4 bílky  | 4 vejce natvrdo  | 150 g anglické slaniny  | 1 mrkev  | 1 plechovka hrášku  |  sůl  |  pepř  |  bazalka  | 3 lžíce olivového oleje  | 1 citrón  | 2 stroužky česneku  | 1 lžička červené papriky

Postup přípravy receptu Vánoční terina:

Rybí maso uvaříme doměkka. Vývar si dáme stranou. Maso rozmixujeme do hladka, přidáme sůl, pepř, bazalku, česnek, citronovou kůru, olivový olej, smetanu a promícháme. Lehce vmícháme sníh z bílků. Formu na biskupský chlebíček silně vymažeme máslem a nalijeme polovinu této směsi. Na ni naklademe uvařená vejce zabalená do slaniny, strouhanou mrkev a sterilovaný hrášek. Druhou polovinu směsi obarvíme paprikou a nalijeme na vejce. Celou formu zabalíme do alobalu dáme do pekáčku z vodou a pečeme velmi mírně asi 1 hodinu. Necháme důkladně vychladit a poté podáváme.


Fotky receptu Vánoční terina:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vánoční terina
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !