Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.02. 2025
Dnes má svátek Veronika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vánoční vrkoč

fotka Vánoční vrkoč
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Vánoční vrkoč:

500 g hladké mouky  | 2 dl mléka  | 120 g tuku  | 2 vejce  | 30 g droždí  | 120 g cukru  | 1 lžička soli  | Náplň:  | 500 g jablek  | 120 g rozinek  | 1 lžička skořice

Postup přípravy receptu Vánoční vrkoč:

Z přísad vypracujeme těsto a necháme vykynout (klasickým způsobem). Jablka nastrouháme na hrubém struhadle a s cukrem, rozinkami a skořicí dusíme, dokud sa nevydusí šťáva. Těsto vyválíme na obdélník asi 1 cm silný a do středu vložíme náplň (do tvaru válce). Těsto na obou okrajích nakrájíme až k náplni šikmými asi 4 cm širokými zářezy. Z pruhů spleteme nad náplní vrkoč. Necháme trochu nakynout a upečeme v troubě. Můžeme polít cukrovou polevou nebo jen pocukrujeme práškovým cukrem.




Fotky receptu Vánoční vrkoč:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vánoční vrkoč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !