Použité suroviny receptu Vařené hovězí maso po indicku:
500 g hovězího masa
| dle chuti: sůl a pepř
| dle potřeby: hladká mouka
| 3 lžíce oleje
| 1 kg cibule
| 2,5 l silného vývaru
| dle chuti: zázvor
| 1 hrst rozinek
| 3 nakládané kápie
Postup přípravy receptu Vařené hovězí maso po indicku:
500 g vařeného hovězího masa nakrájíme na proužky silné asi jako prst, osolíme a opepříme. Obalené v hladké mouce opečeme na 3 lžicích rozpáleného oleje. Společně s masem osmahneme kilogram oloupané a na kolečka nakrájené cibule.
Když zezlátne, zalijeme pokrm 2,5 l silného vývaru, přidáme zázvor, promícháme a chvilku podusíme. Nakonec vložíme k masu hrst opraných a okapaných rozinek, 3 na kousky nakrájené nakládané kápie a vše ještě malou chvilku podusíme.
Fotky receptu Vařené hovězí maso po indicku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!