Vložil: | HORAZU |
Porcí: | 2 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Vařené hovězí maso s koprovou omáčkou:
200 g hovězího masa
| 40 g hl. mouky
| 2 dl mléka
| 1/2 dl smetana ke šlehání
| 20 g másla
| 5 g cukru
| 1/2 polovina citronu
| sůl
| kopr
Postup přípravy receptu Vařené hovězí maso s koprovou omáčkou:
Hovězí maso uvaříme v osolené vodě. Mouku opražíme na sucho, zředíme mlékem, dobře rozmícháme a povaříme. Potom přidáme smetanu a omáčku podle chuti osolíme, přisladíme, okyselíme a necháme přejít varem. Hotovou omáčku doplníme kouskem másla a sekaným koprem. Podáváme s jemným knedlíkem.
Fotky receptu Vařené hovězí maso s koprovou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!