Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 03.02. 2025
Dnes má svátek Blažej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vařené masové taštičky

fotka Vařené masové taštičky
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Vařené masové taštičky:

těsto  | 500 g hladké mouky  | 3 vejce  | 3 lžíce másla  |  sůl  |  voda  | náplň  | 250 g mraženého špenátu  | 250 g mletého masa  | 1 žemle na kostičky a namočená v mléce  |  muškát. oříšek  |  sůl

Postup přípravy receptu Vařené masové taštičky:

Vypracujeme nudlové těsto, necháme ho chvíli odpočinout (15 min pod nahřátým kastrůlkem), rozválíme na placku a necháme ji 30 min oschnout.
Připravíme se náplň, rozehřejeme špenát a spolu s mletým masem ho asi 20 min povaříme. Náplň zchladíme, přidáme vymačkanou žemli, vejce, petrželku, sůl a koření.
Nádivka se plní do čtverců z nudlového těsta cca 10 x 10 cm. Takže to jsou pořádné tašky. Slouží jako vložka do polévky, povaří se ve vývaru 10 min, dokud nevyplavou.


Fotky receptu Vařené masové taštičky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vařené masové taštičky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles