Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 14.07. 2025
Dnes má svátek Karolína
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vařený jazyk

fotka Vařený jazyk
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Vařený jazyk:

1 ks hovězí jazyk  |  sůl  |  několik zrnek pepře  |  několik zrnek nového koření  | 2 ks bobkové listy  | 1 ks cibule  | 2 ks stroužky česneku

Postup přípravy receptu Vařený jazyk:

Jazyk dáme do studené vody a uvedeme do varu. Pak přidáme sůl, koření, celou cibuli a česnek a vaříme doměkka. Uvařený jazyk přelijeme studenou vodou a sloupneme vrchní blánu. Vařený jazyk podáváme teplý s různými omáčkami nebo studený s hořčicí či křenem.


Fotky receptu Vařený jazyk:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vařený jazyk
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !