Použité suroviny receptu Vařený krém do cukroví a řezů:
Základní dávka:
| 2 vejce
| 200 g cukru
| 200 g másla
| příchuť dle potřeby:
| Rumová: 1 lžíce rumu
| Kakaová: 1 lžíce kakaa
| Oříšková: 3 lžíce mletých oříšků
| Kávová: 1 lžíce rozpustné kávy
| Skořicová: 2 malé lžičky mleté skořice
| Ovocná: 100 g směsi sušeného ovoce nakrájeného najemno
Postup přípravy receptu Vařený krém do cukroví a řezů:
Vejce a cukr šleháme ve vodní lázni metličkou do zhoustnutí. Trvá to i 1/2 hodiny, ale je třeba vydržet. Po prochladnutí na teplotu lidského těla přidáme máslo, rokrájené na kousky a opět šleháme. Až se máslo spojí s vaječným základem, můžeme přidat příchuť.
Fotky receptu Vařený krém do cukroví a řezů:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!