Použité suroviny receptu Vdolečky s jahodovou polevou:
250 g měkkého tvarohu
| 2 vejce
| 80 g celozrnné pšeničné mouky
| asi 220 g hrubé mouky
| ½ sáčku prášku do pečiva
| 1 špetka soli
| 3 lžíce ovocného cukru
| dle chuti: jahodová poleva
Postup přípravy receptu Vdolečky s jahodovou polevou:
Do mísy dáme tvaroh, vajíčka, špetku soli a celozrnnou mouku. Nakonec postupně vmícháme hrubou mouku s práškem do pečiva. Vypracujeme tužší těsto, které vyválíme na placku a malou skleničkou vykrajujeme malé placičky, které klademe na pečícím papírem vyložený plech. Pečeme v troubě při teplotě 200 °C 15 minut. Hotové vdolečky polijeme jahodovou polevou nebo jinou podle chuti.
Fotky receptu Vdolečky s jahodovou polevou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!