Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vejce a salám v želatině

fotka Vejce a salám v želatině
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Vejce a salám v želatině:

250 g dietního salámu  | 5 vajec  | 1 sklenice tatarky  | 2 steril. kapie  | 3 steril. okurky  | 1 bal. práškové želatiny  |  vegeta

Postup přípravy receptu Vejce a salám v želatině:

Vece uvaříme, oloupeme a nadrobno nakrájíme. Nakrájíme i salám, kapie a okurky, přidáme tatarskou omáčku a promícháme. Želatínu připravíme podle návodu na obalu a přidáme 1 až 2 čajové lžičky vegety. Vlažnou želatínu nalijeme na připravenou směs a promícháme. Směs nalijeme do formy na srnčí hřbet, dáme do ledničky ztuhnout aspoň na 4 hodiny, potom nakrájíme na plátky a můžeme podávat.


Fotky receptu Vejce a salám v želatině:

Vejce a salám v želatině
Fotky vložil: sámo 
Hodnocení receptu Vejce a salám v želatině
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
    Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles