Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.07. 2025
Dnes má svátek Cyril a Metoděj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vejce po marocku

fotka Vejce po marocku
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 42

Použité suroviny receptu Vejce po marocku:

1 červená paprika  | 2 lžíce oleje  | 1 cibule  | 100 g anglické slaniny  | 4 vejce  |  sůl, pepř  | špetka sladké papriky  | 3 plátky sýra ementál

Postup přípravy receptu Vejce po marocku:

Papriku nakrájíme na nudličky a orestujeme na oleji. Přidáme nadrobno pokrájenou cibuli a slaninu a opékáme za stálého míchání, až cibule zesklovatí.
Vejce rozklepneme na pánev, osolíme, opepříme, posypeme paprikou, ale nemícháme. Nakonec poklademe plátky sýra, přikryjeme poklicí a necháme ještě chvíli dojít.


Fotky receptu Vejce po marocku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vejce po marocku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !