Vložil: | Delli |
Porcí: | 5 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: |
![3.4/10, hlasovalo 10 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![3.4/10, hlasovalo 10 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![3.4/10, hlasovalo 10 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![3.4/10, hlasovalo 10 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![3.4/10, hlasovalo 10 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![3.4/10, hlasovalo 10 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![3.4/10, hlasovalo 10 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![3.4/10, hlasovalo 10 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![3.4/10, hlasovalo 10 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 10 |
|
|
Použité suroviny receptu Velikonoční buchty s klobásou:
600 g klobásy,
| 300 g polohrubé mouky
| 2 žloutky
| 1 vejce na potření
| 20 g droždí,
| 2 lžíce másla
| mléko
| sůl,
| tuk na vymaštění plechu
Postup přípravy receptu Velikonoční buchty s klobásou:
Z mouky, droždí, žloutků, mléka, špetky soli zaděláme vláčné těsto, které necháme vykynout.
Potom jej rozválíme na plát vysoký asi 1 cm. Krájíme obdélníčky. Na každý dáme hromádku nakrájené klobásy. Těsto uzavřeme a vytvarujeme malé bochánky, které klademe nepříliš těsně k sobě na vymaštěný plech. Necháme ještě vykynout. Potřeme rozšlehaným vejcem a v dobře vyhřáté troubě upečeme. Podáváme s kysaným zelím.
Fotky receptu Velikonoční buchty s klobásou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!