Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 09.02. 2025
Dnes má svátek Apolena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velikonoční hlavička

fotka Velikonoční hlavička
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Velikonoční hlavička:

1 kg vepřové plece  |  sůl  | 1/2 kg starších housek  | 0,75 l masového vývaru  |  pepř  |  muškátový oříšek  | 6 vajec  | 2 lžíce sekané pažitky  |  tuk

Postup přípravy receptu Velikonoční hlavička:

Maso uvaříme každé zvlášť v osolené vodě. Poté je vyjmeme, necháme vychladnout a nakrájíme na kostičky.

Housky nakrájíme a zalijeme teplým vývarem, promícháme a přidáme k nim nakrájené maso. Troubu předehřejeme na 180 stupňů.

Nádivku osolíme, opepříme, okořeníme strouhaným muškátovým oříškem, přidáme pažitku, petrželku a 6 žloutků. Opatrně promícháme. Z bílků ušleháme tuhý sníh a lehce jej vmícháme do nádivky.

Naplníme vymazanou zapékací formu a hlavičku pečeme 40 - 50 minut. Pokrm se podává teplý nebo studený.


Fotky receptu Velikonoční hlavička:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Velikonoční hlavička
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !