Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.06. 2025
Dnes má svátek Zdeňka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Velikonoční sekanice

fotka Velikonoční sekanice
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Velikonoční sekanice:

3 chlebíčkové večky  | 30 vajec (oddělit žloutky od bílků)  | 1 1/2 kg uzeného masa  | 1/2 kg vepřového masa (ramínko, krkovice nebo bůček)  |  majoránka  |  sůl  |  pepř  |  česnek (nejméně jedna hlavička)  |  kopřivy

Postup přípravy receptu Velikonoční sekanice:

Maso uvaříme a rozkrájíme na kostičky. Tučné maso můžeme umlít.
Večky nakrájíme na kostky, dáme do mísy a přelijeme vývarem z masa. Vývaru dáme přiměřeně, aby hmota nebyla příliš řídká.
Pak přidáme žloutky, nakrájené maso, kopřivy, majoránku, prolisovaný česnek, sůl, pepř a nakonec ušlehaný, tuhý sníh z bílků.

Připravenou směs dáme na dva plechy nebo pekáče vymazané tukem a vysypané hrubou moukou a dáme péct.









Fotky receptu Velikonoční sekanice:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Velikonoční sekanice
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !