Použité suroviny receptu Velmi jemné vaječné řezy:
200 g másla
| 100 g hladké mouky
| 1/2 prášku do pečiva
| 150 g cukr krystal
| 100 g maizena (bramborový škrob)
| 3 vejce
| 2 lžíce koňaku nebo rumu
| 2 hrsti rozinek nebo kandovaného ovoce
| dle potřeby: pečící papír
Postup přípravy receptu Velmi jemné vaječné řezy:
V robotu smícháme sypké ingredience - mouku, prášek do pečiva, cukr, maizenu. Dále přidáme vejce, koňak nebo rum, rozpuštěné máslo, rozinky nebo kandované ovoce. Vše řádně promícháme. Na dno pekáčku si vyložíme pečící papír a vylijeme těsto. Pečeme na ca 170 °C cca 30 minut. Kontrolujeme špejlí zda je již koláč upečen.
Fotky receptu Velmi jemné vaječné řezy:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!