Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.06. 2025
Dnes má svátek Zdeňka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepříkova pomazánka

fotka Vepříkova pomazánka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Vepříkova pomazánka:

1/2 kg pečeného vepřového masa  | 4 kyselé okurky  |  sůl  | 2 lžíce plnotučné hořčice  | 2 vejce  | 2 cibule  |  pepř

Postup přípravy receptu Vepříkova pomazánka:

Vejce uvaříme natvrdo. Zbytky vepřové pečeně (bůček, plecko, játra...), nebo i králika, včetně výpeku pomeleme na masovém strojku společně s cibulí, vajíčky a okurkami. Vše zamícháme, přidáme hořčici a dle chuti sůl a pepř. V ledničce lze uchovat i několik dní.
Mažeme na chléb či pečivo. Můžeme ozdobit kolečky cibule, okurek, papriky apod.


Fotky receptu Vepříkova pomazánka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepříkova pomazánka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !