8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřová játra na bazalce

fotka Vepřová játra na bazalce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 40

Použité suroviny receptu Vepřová játra na bazalce:

4 plátky vepřových jater  | 12 listů bazalky  | 3 stroužky česneku  | 2 lžíce oleje  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Vepřová játra na bazalce:

Oloupaný česnek usekáme jemně spolu s bazalkou a směs zalijeme olejem. Vše společně dusíme na středním plameni tři minuty, potom vložíme plátky jater, zvýšíme příkon tepla a játra takto upravujeme po každé straně 3 minuty. Osolíme, opepříme a podáváme.


Fotky receptu Vepřová játra na bazalce:

Vepřová játra na bazalce
Vepřová játra na bazalce
Vepřová játra na bazalce
Vepřová játra na bazalce
Vepřová játra na bazalce
Fotky vložil: BADAČA,mirta,liddduska,Nandiči 
Hodnocení receptu Vepřová játra na bazalce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !