Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 28.05. 2025
Dnes má svátek Vilém
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřová panenka na majoránce

fotka Vepřová panenka na majoránce
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Vepřová panenka na majoránce:

300 g vepřové panenky  | - slanina  | - sůl  | - pepř  | lžíce hořčice  | - cibule  | - majoránka  | 50 g másla  | - jablko

Postup přípravy receptu Vepřová panenka na majoránce:

Vepřovou panenku nakrájíme na plátky asi 3 cm silné. Plátky potřeme hořčicí a obalíme kolem dokola plátky slaniny. Cibuli nakrájíme na kolečka, jablka na osminky a podusíme na másle. Podušená jablka s cibulí vyjmeme z pánve a dáme stranou. Na téže pánvi opečeme s obou stran plátky masa, posypeme majoránkou, přidáme cibuli s jablky a krátce spolu podusíme 2 minuty. Podáváme na salátu a polité klasickým francouzským dresinkem (ocet, cukr, voda, špetka soli).


Fotky receptu Vepřová panenka na majoránce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřová panenka na majoránce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !