Použité suroviny receptu Vepřová panenka s hráškem:
600 g vepřové panenky
| 400 g hrášku
| 1 velká cibule
| 2 stroužky česneku
| 5-6 cm nastrouhaného zázvoru
| 1/2 sklenice vývaru
| 1 lžíce kurkumy
| hrst hladké mouky
| olej
| pepř a sůl
Postup přípravy receptu Vepřová panenka s hráškem:
Očištěné maso nakrájíme na kostky, osolíme, zaprášíme moukou a smažíme na oleji asi 5 minut. Na druhé pánvi osmahneme nakrájenou cibuli a česnek, zázvor a kurkumu. Podlijeme vývarem, přidáme hrášek a na malém plameni povaříme 10 minut doměkka. Maso přidáme k hrášku, promícháme a ještě asi 3 minuty prohřejeme.
Fotky receptu Vepřová panenka s hráškem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!