Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Halloween v roce 2024Halloween v roce 2024 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 01.11. 2024
Dnes má svátek Felix
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřová po čínsku

fotka Vepřová po čínsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Vepřová po čínsku:

1 kg vepřové kýty  | 40 g slaniny  | 80 g celeru, petržele a mrkve  | 40 g másla  | 40 g cibule  | 2 rajčata  | 1 lžíce hořčice  | 1/4 l kyselé smetany  | 1/16 l bílého vína  | 30 g maizeny  |  sůl, pepř, nové koření

Postup přípravy receptu Vepřová po čínsku:

Kýtu prošpikujeme slaninou. Na slaninu s máslem vložíme na plátky nakrájenou kořenovou zeleninu a cibuli a osmahneme do růžova. Kýtu potřeme hořčicí, přidáme rajčata a dáme dusit. Maso nakrájíme na plátky, šťávu zalijeme smetanou rozmíchanou s maizenou a necháme povařit. Pak přecedíme a přidáme víno a nalijeme na maso. Podáváme s rýží.


Fotky receptu Vepřová po čínsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřová po čínsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Zlaťáky