1 kg vepřové kýty
| 40 g slaniny
| 80 g celeru, petržele a mrkve
| 40 g másla
| 40 g cibule
| 2 rajčata
| 1 lžíce hořčice
| 1/4 l kyselé smetany
| 1/16 l bílého vína
| 30 g maizeny
| sůl, pepř, nové koření
Postup přípravy receptu Vepřová po čínsku:
Kýtu prošpikujeme slaninou. Na slaninu s máslem vložíme na plátky nakrájenou kořenovou zeleninu a cibuli a osmahneme do růžova. Kýtu potřeme hořčicí, přidáme rajčata a dáme dusit. Maso nakrájíme na plátky, šťávu zalijeme smetanou rozmíchanou s maizenou a necháme povařit. Pak přecedíme a přidáme víno a nalijeme na maso. Podáváme s rýží.
Fotky receptu Vepřová po čínsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!