Použité suroviny receptu Vepřová směs ve vaječné amoletě:
4 porce vepřové maso
| dle chuti: sterilizovaná paprika
| 1 cibule
| dle potřeby: olej
| dle chuti: pepř a sůl
| 1 vejce
Postup přípravy receptu Vepřová směs ve vaječné amoletě:
Cibuli nakrájíme na drobno, lehce osmahneme na oleji, přidáme nakrájené maso na kostičky - osolené a opepřené. Necháme zatáhnout a zalijeme sterilizovanou paprikou. Dáme do trouby a pečeme do měkka. Pak uděláme vaječné amolety, do kterých dáme masovou směs a přeložíme. Podáváme s brambory. Lze dělat i bez omelety s rýží. Je to velmi rychlé a chutné.
Fotky receptu Vepřová směs ve vaječné amoletě:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!